RING GERNE 86 28 55 33

PAKNING

​Pakning inden flytning

Skal du flytte, men orker du ikke besværet og det uoverskuelige projekt, det kan være at pakke hele hjemmet eller virksomheden ned, så lad Århus Møbeltransport ApS klare opgaven.

Vi udfører både større og mindre pakkeopgaver for såvel private kunder som for erhvervskunder i hele landet.

Individuelle og skræddersyede løsninger

Når vi står for en flytning, kan vi tilbyde en skræddersyet løsning inden for nedpakning, der matcher lige præcis dine behov. Eksempelvis kan du selv stå for at pakke noget og lade os stå for resten – eksempelvis indpakning og nedpakning af det skrøbelige porcelæn og service.

En anden løsning kan også være vores totalløsning, hvor du blot forlader hjemmet eller virksomheden som enhver anden almindelig dag og overlader nøglerne til os – så sørger vi for at pakke alt ned, flytte det og pakke det ud igen.

Med en totalløsning pakker vi alt fra tøj, porcelæn, bøger, nipsting, møbler og andre genstande og ejendele, ligesom vi også kan stå for nedtagningen af lamper, malerier m.m.

Vi har den rette erfaring og viden

Ved at lade os stå for indpakning af eksempelvis teknisk udstyr, porcelæn eller andre skrøbelige ejendele skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt det er gjort ordentligt, og om genstandene når hele og ubeskadigede frem til den nye adresse. Med vores ekspertise og mangeårige erfaring i branchen skal du blot se frem til, at pakning og flytning bliver udført hurtigt, problemfrit og sikkert.

Så gør flytningen til en leg og lad os stå for nedpakningen. Ring til os på telefon 86 28 55 33 og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer: