RING GERNE 86 28 55 33

Opbevaring

​Opbevaring i Århus

Hos Århus Møbeltransport ApS kan vi tilbyde opbevaring af dine møbler, flyttekasser og hele bohaver.

Tør og sikker opbevaring

Er du ved at bygge nyt hus, skal du ud at rejse i længere tid, eller har du af anden årsag brug for opbevaring af møbler, hårde hvidevarer eller flyttekasser med dine ejendele, så lad os tage os af det.

Vi stiller vores 800 kvm store lagerrum til rådighed for alle vores kunder, der har behov for en ’mellemstation’ eller for lidt ekstra plads til opbevaring i forbindelse med flytningen.

Vores lagerrum er tørt og opvarmet, hvilket sikrer dig en opbevaring under de bedste forhold, hvor møbler og genstande ikke bliver udsat for fugt. Ligeledes er vores lokaler tyverisikrede samtidig med, at de er godkendte af Tryg Forsikring som et førsteklasses magasin.

Opbevaring uden begrænsning

Opbevaring af møblerne og flyttekasserne kan tilbydes på to forskellige måder: Enten som fritstående eller i 6 kubikmeter liftkasser. Vi ved, at alle vores kunder har meget forskellige behov til opmagasineringen, hvorfor det hos Århus Møbeltransport ApS er muligt at opbevare uden begrænsning.

Hvad enten du har behov for opbevaring i tre dage eller tre år, så finder vi den helt rigtige løsning til dig. Kontakt os på telefon 86 28 5​5 33.

Der bliver afregnet per påbegyndt måned fra indsætningsdagen.

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer: