RING GERNE 86 28 55 33

KVALITET OG SIKKERHED

Branchens bedste flytteforsikring

Kvalitet og sikkerhed

For os hersker kvantitet ikke over kvalitet, hvorfor vi hos Århus Møbeltransport ApS lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed i forbindelse med enhver flytning – uanset flytningens omfang og art.

Vi er medlem af DMF Dansk Møbel Transportforening, der er din garanti for en sikker flytning i højeste kvalitet. Som medlem er vi ikke blot forpligtet til at levere et ordentligt stykke arbejde og en sikker flytning, som medlem skal vi også efterleve et detaljeres regelsæt for at sikre vores kunder den bedste flytning.

Med regelsættet fra DMF er der fastlagt nøjagtige forhold for den service, vi tilbyder inden for såvel opbevaring af godset som tranporten af det. Dette regelsæt sikrer ligeledes vores kunder, at alle forsikringer er i orden under hele flytningen fra start til slut.

Kontakt os på telefon 86 28 55 33 eller e-mail info@aarhus-moebeltransport.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Branchens bedste flytteforsikring

Som en ekstra sikkerhed, har vi også sikret vores kunders flyttegods ved at have branchens absolut bedste forsikringer. Vores forsikring dækker ethvert flyttelæs med en ansvarsforsikring på to millioner kroner, ligesom ethvert colli (enhed) er ansvarsforsikret for 50.000 kroner.

Det er derudover muligt at tegne ekstra forsikringer efter aftale og behov for forsikring.

​Du kan klikke her for at læse mere om DMF’s regler inden for opbevaring, flytning og forsikring

Kontakt os på telefon 86 28 55 33 eller e-mail info@aarhus-moebeltransport.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer: