RING GERNE 86 28 55 33

Flytning til udlandet

Vi tilbyder udlandsflytninger til hele Europa

​Flytning til udlandet

Har du brug for at få flyttet dit indbo eller inventar til en bolig eller et kontor i udlandet, så er Århus Møbeltransport ApS de helt rette samarbejdspartnere at vælge.

Vi tilbyder udlandsflytninger til hele Europa og udfører også oversøiske forsendelser, hvor vi kan tilbyde fuld destinationsservice.

Med 40+ års erfaring inden for flyttebranchen har vi kompetencerne, erfaringen og den rette faglige viden, der er nødvendig for en sikker og succesfuld udlandsflytning – uanset opgavens eller flytningens omfang og art.

Kontakt os på telefon 86 28 55 33 eller e-mail info@aarhus-moebeltransport.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Vores fulde destinationsservice omfatter blandt andet:

  • Faglig rådgivning og planlægning
  • Pakning, emballering og transportsikring af inventar/indbo
  • Toldbehandling og dokumentation
  • All-risk-forsikring ifb. flytningen
  • Efterfølgende kontakt ml. lokal agent og modtager mv.

Vi sætter en stor ære i god service og pålidelighed og varetager altid alle typer flytning med stor professionalisme. Lader du os om nedpakning og sikring, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt godset kommer sikkert og ubeskadiget frem til destinationen trods den lange transporttur. Vi behandler ejendelene nænsomt, som var det vores egne.

Kontakt os på telefon 86 28 55 33 eller e-mail info@aarhus-moebeltransport.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Professionel rådgivning og effektiv flytning

Har du brug for en udlandsflytning, kommer vi forbi og tager en snak med dig, så vi kan aftale de nærmere omstændigheder omkring flytningen. Gennem en professionel rådgivning og projektstyring sikrer vi en sikker, effektiv og problemfri flytning.

Kontakt os på telefon 86 28 55 33 for nærmere information.

Alle transporter bliver udført i henhold til GCIFR (General Conditions for International Furniture Removal), samt med egne flyttebiler og egne chauffører.

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer: