RING GERNE 86 28 55 33

ERHVERV FLYTNING

pålidelig, effektiv og problemfri flytning

​​Flytteservice til kontor og erhverv

​Har du brug for professionel flytteservice til at flytte din virksomhed eller din butik, så tag os med på råd.

Hos Århus Møbeltransport ApS er vi stolte af at kunne tilbyde 40+ års erfaring i flytteservice til kontor- og erhvervsflytninger.

Kontakt os på telefon 86 28 55 33 eller e-mail info@aarhus-moebeltransport.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Vores flytteservice indebærer blandt andet:

  • Nedpakning og udpakning
  • Flytning af tunge genstande
  • Moderne hjælpemidler
  • Montering af kontorer efter flytning
  • Håndtering af køkkener
  • Opstilling, nedpakning og flytning af messestande

 

Vi har ikke mindst erfaringen med flytteservice men også kapaciteten til at stå for flytningen af komplette virksomheder og butikker.

Vi kan skræddersy en løsning med flytteservice efter dine behov, hvor vi kan varetage alle faser af flytningen – alt fra selve nedpakningen af computere og inventar til montering og nøjagtig opstilling efter ønskede mål og skitsetegninger.

Kontakt os på telefon 86 28 55 33 eller e-mail info@aarhus-moebeltransport.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Effektiv og problemfri flytteservice

Ønsker du en effektiv og succesfuld flytteservice, hvor det hele glider problemfrit, så er det en god ide at inddrage flyttefirmaet i god tid. Hos Århus Møbeltransport ApS kan vi tilbyde at deltage allerede i den første planlægning.

Her kan vi dele ud af vores faglige ekspertise af flytteservice og hjælpe med at koordinere alle de forskellige elementer af både praktisk og tidsmæssig karakter, som indgår i flytningen af en komplet virksomhed. Med vores flytteservice kan vi dermed gøre flytningen så effektiv og problemfri som muligt.

Kontakt os gerne på telefon 86 28 55 33 for mere information omkring vores flytteservice ved kontor- og erhvervsflytninger.

Vi flytter for virksomheder i hele landet.

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer: