RING GERNE 86 28 55 33

MODERNE HJÆLPEMIDLER

MODERNE HJÆLPEMIDLER

MODERNE HJÆLPEMIDLER

​Moderne hjælpemidler

Uanset hvilken flytteopgave, vi står overfor, er det vigtigt for os at have det helt rigtige flyttemateriel ved hånden, således at flytningen ikke blot bliver overstået så hurtigt som muligt men også for, at vores medarbejdere bliver skånet og aflastet bedst muligt.

Møbellift og trappekravler

En flytning kan være en tung belastning for den, der flytter, især hvis der flyttes møbler og tunge ting op og ned ad trapper, hvor belastningen er markant og risikoen øges. Derfor har vi hos Århus Møbeltransport ApS sørget for at investere i moderne hjælpemidler, der skåner både møbler og medarbejdere samtidig med, at det giver en tidsmæssig fordel.

Blandt andet gør vores møbellift arbejdet med en flytning væsentligt lettere og hurtigere, såfremt at der hersker vanskelige forhold. Med møbelliften kan vi få adgang til altaner og vinduer fra baggårde, hvis opgangen i etagebygningen er meget snæver eller indgangen til indboet kun nås via en svalegang.

Ligeledes har vi investeret i trappekravlere, der fungerer som en sækkevogn med motor på. Sækkevognen kan med hjælp fra motoren selv gå op og ned ad trapper og er ideel til flytning af tunge genstande såsom pengeskabe, flyttekasser og køkkeninventar.

Med disse hjælpemidler spares der både besvær og tid og dermed penge i forbindelse med flytningen.

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer: